Igualada estrena el seu particular mirador de la muntanya de Montserrat

Igualada té des d'ahir un nou tram de l'Anella Verda i un nou mirador elevat a les Comes, batejat com Mirador de Montserrat. El camí recorre les antigues guixeres, al nord de la ciutat, i té una llargada d'uns 700 metres: comença a la carretera de les Maioles i finalitza al nou mirador.

Una cinquantena de persones van participar en la passejada inaugural. Entre d'altres, a l'acte hi va participar el Pare Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i el responsable de l'equip d'arquitectes que ha dut a terme aquest projecte, Enric Batlle. Cap dels assistents no va marxar sense fotografiar-se en aquest nou punt, que de ben segur que es convertirà en un clàssic entre els igualadins: un marc metàl·lic de grans dimensions que permet als passejants fer-se una fotografia amb Montserrat al seu darrere.

El nou camí consta de dues superfícies, una de sauló i una altra de formigó luminescent, un paviment que durant el dia absorbeix la radiació solar i continua il·luminat durant un parell d'hores una vegada s'ha post el sol.