La propera edició d'estiu del Rec.0 ja té dates

El Rec.017 ja té dates, serà del dimecres 9 al dissabte 12 de maig. Serà la divuitena edició d’un experiment de retail que combina la venda radical d’estocs en un ambient industrial, acompanyada d’esdeveniments culturals, de gastronomia i happenings de grans marques. Com sempre, el Rec Street Food oferirà la millor gastronomia amb alguna novetat destacada.

Hi ha oberta una convocatòria per marques i dissenyadors que estiguin interessats en formar part del Rec.017. Poden posar-se en contacte per correu (info@recstores.com) i els hi enviarem les Bases de Participació. La data límit és el 31 de gener.

Rec.0 Experimental Stores, la concentració més gran de vendes especials de marques i dissenyadors de moda que es fa al sud d’Europa, s’ha consolidat amb nou anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat s’ha convertit en un gran esdeveniment que va rebre, en la passada edició d’hivern, més de 100.000 visitants, el 70% de fora de la comarca de l’Anoia i on es van transformar uns 50 espais en pop up stores, amb 95 marques venent els seus estocs, entre dissenyadors alternatius i marques consolidades.