El Casal Popular d'Igualada “el Foment” obre concurs de l'espai gastronòmic

El Casal Popular d’Igualada està ubicat a la Rambla Sant Isidre, 14, a l’emblemàtic edifici del Foment, construït l’any 1890. Va obrir portes el novembre del 2016 i va néixer fruit d’un procés de confluència entre les entitats Casino Foment d’Igualada i el Casal independentista La Teixidora, amb la voluntat de continuar teixint complicitats entre col·lectius i persones de la ciutat per treballar per un país socialment just i nacionalment lliure. Era el moment de fer un pas endavant i seguir fent d’aquesta ciutat i aquest país, un lloc millor. Tenim un gran projecte entre mans, un projecte autogestionat que ara mateix compta amb el suport de més de 280 socis i sòcies.

Després d’un any de Casal Popular a ple rendiment, obrim novament el concurs per a la gestió de l’espai gastronòmic del Casal fins al 12 de desembre, després d’alguns canvis que hem hagut d’anar fent al llarg d’aquest primer any per adaptar-nos a les noves situacions que se’ns han presentat. Si tens ganes d’obrir un negoci en el ram de l’hostaleria a Igualada però no pots fer front a la inversió inicial, t’animem a presentar-t’hi perquè és una molt bona oportunitat. Al Casal, hi trobaràs molta gent, molt bon ambient, xerrades, conferències, concerts i exposicions. Formar part d’un casal o ateneu popular és una experiència vital tan interessant i única que només poden entendre els que l’han viscuda. Poder ser pal de paller a la ciutat d’Igualada i del país no es pot veure des de fora; s’ha de viure.

Tothom que s’hi vulgui presentar trobarà la informació necessària en aquest enllaç, juntament amb les bases i els terminis:
http://casalpopularigualada.cat/index.php/espai-gastronomic/