Bloggers de tot Catalunya visiten aquest cap de setmana l'Alta Anoia

L’Alta Anoia ofereix moltes possibilitats de ser visitada, ja sigui pels seus recursos paisatgístics, culturals, gastronòmics… Per aquest motiu el diumenge dia 26 de novembre un grup de bloggers escriuran en els seus diaris els atractius d’aquest territori.

Els bloggers visitaran diferents indrets de l’Alta Anoia com ara el Parc Eòlic de Rubió format per una cinquantena d’aerogeneradors que abasteixen d’electricitat a més de 50.000 famílies , el Memorial Democràtic de Pujalt, on recorreran les instal·lacions museïtzades del que va ser el Camp d’Entrenament del XVIII Cos de l’Exèrcit Popular de la República o bé el poble de Castellfollit de Riubregós, d’origen medieval i nascut en terres de frontera a redós d’un castell que encara avui s’alça majestuós entre les seves pròpies ruïnes.

Els bloggers també faran un experiment científic a l’Observatori de Pujalt i pujaran a la Torre Manresana de Els Prats de Rei, torre de guaita de 20 metres d’altura que va ser observatori d’una important batalla l’any 1711.

A més, coneixeran de primera mà els productes agroalimentaris de la zona com el cigronet de l’Alta Anoia, els seus formatges i els seu embotits. A la trobada, no hi faltarà tampoc, una visita a una de les moltes cases rurals ben equipades que hi ha a la zona.

Des del Consorci de la Promoció de l’Alta Anoia, gràcies al suport de Diputació de Barcelona, s’ha tornat a apostar per la dinamització i promoció del territori com a destinació turística sostenible i de qualitat. Conscients que les tradicionals guies de viatge en paper tenen ara una espectacular competència a internet s’ha volgut reunir el grup de blogguers que difondran les seves visites al seu blog .