Conveni del GHITA amb DevoluIVA i compliment LOPD

Benvolguts Associats

Us informem que gràcies a l'acord signat amb DevoluIVA, els restaurants i establiments que pertanyen als Gremis i Associacions membres de la FIHR, entre les que hi trobem el GREMI D'HOSTALERIA I TURISME DE L'ANOIA, GHITA abans Unió Turística de l'Anoia, podran gaudir gratuïtament del servei de generació automàtica de factures electròniques.

Amb aquest servei, t'estalvies el temps d'elaborar les factures i facilites la recuperació de l'IVA als teus clients professionals.

La Llei 6/2017, sobre les Reformes Urgents per a treballadors autònoms, i que entrarà en vigor a partir del dia 1 de gener de 2018, estableix, entre d’altres, la deducció fiscal per Despeses per manutenció: l’autònom es podrà deduir 27,27€ diaris en concepte de despeses de dietes i manutenció, amb els següents requisits; que siguin durant l’exercici de l’activitat econòmica, que es produeixi en establiments de restauració i hostaleria, que es pagui per mitjans electrònics i que es disposi de factura.

Només has de cobrar als usuaris del servei DevoluIVA, com fas de forma habitual, i rebran factures electròniques dels seus consums, sense que hagis de fer res més. No cal instal·lació tècnica, tindràs accés a consultar les teves factures electròniques emeses i podràs consultar estadístiques sobre els teus clients, etc.

A més, el teu establiment tindrà visibilitat al cercador DevoluIVA de comerços i xarxes socials, i apareixerà al newsletters que ells remeten als clients.

No perdis temps fent les factures als teus clients!

Per estalviar-te temps i feina, i per a que puguis formar part des de ja mateix de la xarxa DevoluIVA, des del Gremi ja t’hem donat fet una pre-suscripció al Departament d’Afiliacions de DevoluIVA, sense cap cost.

Si no estàs d’acord o et convenç el servei, pots donar-te de baixa a través del Gremi.

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, el “GREMI D'HOSTALERIA I TURISME DE L'ANOIA, GHITA abans Unió Turística de l'Anoia, t' informa que les dades que ens has proporcionat han estat incorporades a un fitxer registrat en l' AEPD, responsabilitat d' aquesta entitat, amb la finalitat de gestionar les comunicacions que pogués mantenir amb el personal de la mateixa. En el cas que desitgis exercitar els drets que t' assisteixen d' accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigeix una comunicació per escrit al GREMI D'HOSTALERIA I TURISME DE L'ANOIA, GHITA abans Unió Turística de l'Anoia, Centre d’Innovació Anoia, Carrer dels Impressors núm. 12 VILANOVA DEL CAMI (08788),  o a través de Correu electrònic a info@ghita.cat  incloent còpia del teu DNI o document identificatiu equivalent i indicant en l' Assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

T’ agraïm la confiança que ens fas!