Empreses agroalimentàries de l'Anoia aprenen a co-crear i co-innovar per a ser més competitives

El Consell Comarcal de l’Anoia ha dut a terme un projecte per potenciar la innovació col·laborativa entre diferents empreses agroalimentàries de la comarca. Així, es pretenia posar en contacte a diverses empreses per fomentar la col·laboració entre elles, aportar llum sobre les noves tendències de futur, definir un pla de treball per a cadascuna d’aquestes empreses i donar a conèixer les idees sorgides del projecte.

 

 

La col·laboració s’ha realitzat a través d’un taller i sessions de tutories per analitzar la situació de cada empresa i estudiar la possibilitat de crear nous productes i sinergies; que han culminat amb una exposició dels participants presentant els seus projectes finals per a ser més competitius.

Caves Bohigas, el Celler Grapissó, l’empresa d’ametlles caramel·litzades Marmeles, el molí d’oli Can Gibert o els productors de la cervesa artesana Tous d’Anoia han estat alguns dels participants en la iniciativa.

Font: Canal Taronja