El Somiatruites rep un distintiu del Grup Michelin

Els organitzadors feliciten al restaurant de David Andrés per la relació qualitat-preu

El restaurant ubicat al Rec d'Igualada segueix embalat assolint reconeixements. El darrer, divendres passat a Madrid, va ser recollit pels seus dos factòtums: Xavier i David Andrés.

L'equip del restaurant igualadí Somiatruites ha rebut un nou distintiu. L'establiment va recollir divendres el distintiu Bib Gourmand de Michelin, un reconeixement als restaurants que ofereixen una bona relació qualitat-preu –menys de 35 euros en els establiments d'Espanya i menys de 30 euros a Portugal–. Aquest distintiu, representa "un símbol de qualitat i aposta segura pel comensa", segons apunta la pròpia guia, que destaca "la creixent preocupació dels restauradors per oferir una cuina de qualitat i accessible a tots els pressupostos".

Quatre de les persones vinculades al restaurant, el xef David Andrés i l'arquitecte i director del restaurant Xavier Andrés, juntament amb Judit Boixadera i Michael Díaz, de l'equip de cuina, van ser a l'acte a la capital de l'Estat espanyol. La inclusió del restaurant igualadí Somiatruites com a Bib Gourmand a la Guia Michelin 2017 es va fer pública el novembre del 2016, però no ha estat fins aquest mes d'octubre de 2017 que s'han atorgat les distincions, aprofitant el 20è aniversari del reconeixement i la publicació de la Guia Vermella Bib Gourmand, una guia editada per Michelin on es mostren exclusivament els restaurants amb aquesta distinció i que compta amb aquest títol 'Buenas meses a menos de 35 euros'.

La descripció de l'establiment igualadí a la Guia parla d'un restaurant que "ofereix una cuina actual i divertida, de base tradicional però amb gustos molt marcats", afegeix, "gran menú de migdia i postres sorprenents". La Guia Vermella no deixa de banda l'indret on s'ubica el restaurant "una antiga adoberia ubicada al costat del Museu de la Pell d'Igualada", apunten també "un interior amb estètica industrial, amb les parets de pedra i totxo vist, mobles de disseny i cridaners retalls de cuir al sostre, fent l'ullet a l'historia de l'edifici".