El GHITA present a la Fira Àpat de Barcelona

Del 20 al 22 d’octubre, se celebra a Barcelona la Fira Àpat, la fira professional dels aliments catalans de qualitat, que enguany compta amb la participació de la Diputació de Barcelona, amb un estand institucional on s'oferirà informació del Programa del Parc a Taula, la Xarxa de Productes de la Terra i l’oferta turística de la demarcació. 

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

En concret, aquestes seran les empreses de la Xarxa Productes de la Terra que hi participaran de la mà de la Gerència d’Espai Naturals i el programa Parc a Taula: DO Penedès (Parc del Garraf), Assoc. Espigalls del Garraf( NODE Garraf. Parc del Garraf), Collbaix Celler el Molí (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac), Montau de Sadurní (Parc del Garraf), Vins i Caves Cuscó Berga (Parc del Garraf) i Pastisseria Rodellas (Parc del Montnegre i Corredor). 

El GHITA, participa a la Fira a través de la FEDERACIO INTERCOMARCAL D'HOSTALERIA I RESTAURACIO., FIHR, de la que en resulta membre, Entitat col.laboradora en l'organització de la Fira per segon any consecutiu.