Tornen els tallers de cuina al Mercat de la Masuca

Aquest mes d'octubre tornen els tallers de cuina al Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada, que s'allargaran fins el desembre. 

En aquesta ocasió, el departament de Comerç de l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació de Botiguers del mercat, han programat quatre sessions destinades al públic general i tres al públic infantil. Com a novetat, aquest trimestre, es comptarà amb la col·laboració també del projecte L'Anoia, del Camp a la Taula, marca amb què el Consell Comarcal de l'Anoia promociona els productors locals i posa en valor els productes de proximitat del territori. 

 
Tornen els tallers de cuina al Mercat de la Masuca
 

 

Cada taller comptarà amb un productor local que presentarà els seus productes i oferirà una petita degustació; a continuació un cuiner en mostrarà les possibilitats culinàries i crearà diferents plats. Hi participaran Làctics La Tossa, Mel Mas Buret, Fruits Secs Torra i el Celler Grapissó.

I els cuiners que transformaran aquests productes en plats seran Ricard Closa de CuinaDom i Isabel Albiñana, tècnica dietista i professora de cuina saludable.

Les sessions tenen un preu de 4 euros i es fan els dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 8. La Polleria de la Merche i l'Eli, davant de l'Aula de Cuina del Mercat, recull les inscripcions.

Font: AnoiaDiari.CAT