La Vinyalada 2017

El proper 19 d'octubre tindrà lloc al Restaurant Sesoliveres d'Igualada, La Vinyalada 2017. Enguany, comptarà amb el MENÚ que elaboraran els confrares: PRIMER: TRUITA DE MURRI (REINTERPRETACIO DEL TRINXAT) SEGÒN: VINYALES DE FESTA MAJOR (CUINADES PER AURELI ROSA I JOAN GÀLVEZ) POSTRES: VINYALES DEL CONFRARE PASTISSER (JOSEP M GUASCH) BEGUDA: VI BLANC, VI NEGRE, CAVA, AIGUA CAFÈS AQUEST ES EL DIA GRAN DE LA CONFRARIA DE LA VINYALA. ATORGAREM LES VINYALES AGRAÏDES, GUARDONS ESPECIALS I ELS RECONEIXEMENTS DEL PRESIDENT. ENGUANY LES VINYALES AGRAIDES SON: Confraria Gastronòmica del Cargol, per ser un referent en el mon gastronòmic cargolaire. Grup Soteras, per ser un dels impulsors de la popularització de la gastronomia cargolaire. Cos de Mossos d'Esquadra, per la seva actuació inqüestionable en la seguretat dels ciutadans. Sr Josep Mussons, reconeixement del nostre "padrí", a qui se li farà entrega del carnet nº 15 de la Confraria de la Vinyala , del medalló de Confrare, del medalló de Confrare Major per agrair-li que ens apadrinés i del medalló de Confrare d'Honor.