Reobre l'Oficina de Turisme de Calaf amb un nou format de visita guiada

El dimecres 10 de juny, l'Oficina de Turisme tornarà a obrir les seves portes. Davant la situació actual amb la COVID-19, per a realitzar qualsevol de les visites guiades de Calaf, serà imprescindible fer reserva prèvia i seguir les mesures de prevenció i seguretat establertes

Després de tres mesos tancada pel confinament, l'Oficina de Turisme s'obrirà al públic aquest dimecres 10 de juny.  El seu horari serà de 08h a 14h de dimecres a dissabte amb algunes noves mesures de seguretat:

  • Ús obligatori de mascareta per entrar a l'Oficina.
  • Aforament màxim de 2 persones (personal i visitant)
  • Distància social de 2 metres entre personal i visitant
  • Es fomentarà el pagament en targeta
  • Es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada
  • S'elimina l'autoservei de fulletons informatius. La persona visitant demanarà el fulletó que sigui del seu interès i la persona treballadora li entregarà el fulletó amb guants. Aquest fulletó no pot ser retornat, es disposarà d'una paperera de fàcil accés pel visitant.

D'altra banda, es tornaran a realitzar visites guiades, a excepció de la visita al campanar, que no es farà fins a nou avís per raons de seguretat i responsabilitat. Per la resta de visites: botigues antigues, Castell, Església, els orígens de Calaf i patrimoni de Calaf, s'ha redactat un conjunt de mesures de prevenció específiques que podeu consultar des d'aquest enllaç.

Entre les mesures de prevenció, hi destaca la reserva prèvia obligatòria, amb mínim un dia d'antel·lació, per a realitzar qualsevol de les visites i l'ús obligatori de mascareta (personal i visitants).

Per a més informació, podeu visitar la web www.turismecalaf.cat, contactar amb l'Oficina al telèfon 93 868 08 33 o per correu electrònic calaf.turisme@calaf.cat