Els alcaldes de la conca demanen evitar les iniciatives ciutadanes que puguin facilitar la propagació del virus

L’alcaldessa Maria Sayavera i els alcaldes d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui; Marc Castells, Noemí Trucharte, Schummi Juárez, reunits en comitè d’emergència, demanen a la población extremar les precaucions i evitar iniciatives que puguin posar en risc la salut de les persones o facilitar la propagació del virus.
 
Tot i que ara ja està desconvocada, la ciutadania havia proposat cantar des dels balcons a una hora determinada. Les autoritats locals consideren que és perillós perquè existeix poca distància entre balcons i perquè amb aquesta acció seria molt fàcil propagar el virus.
 
Els alcaldes agraeixen les aportacions de la ciutadania però demanen la màxima prudència i responsabilitat. “Cal protegir la població, sobretot la de major risc”, asseguren.
 
Durant aquest matí han sorgit també altres iniciatives com aplaudir des dels balcons per agrair la tasca ingent que estan fent els professionals de la sanitat. El consell que fan arribar els alcaldes és que qualsevol acció que pugui posar en risc la ciutadania, s’ha d’evitar.