Igualada, capital de la fotografia

La vuitena edició del Fine Art torna a convertir Igualada en la capital de la fotografia internacional. El certamen es va inaugurar el passat divendres al Museu de la Pell, a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, i amb l'assistència del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares.

El Fine Art, que es pot visitar fins al 15 de març, presenta 52 exposicions en una vintena d'espais singulars de la ciutat, convertits en sales efímeres durant els vint-i-quatre dies que dura el certamen.

L'Escola Pia, el celler de l'antic sindicat de vinyaters, l'adoberia de la ronda del Rec o la rectoria de Santa Maria són només alguns dels espais que s'afegeixen a equipaments habituals com l'Ateneu Igualadí, la Biblioteca Central o el Museu de la Pell, on es presenten fins a divuit exposicions.

Obra fotogràfica d'arreu del món

El certamen, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, reuneix l'obra de fotògrafs provinents d’arreu del món: Cuba, Argentina, Suècia, Turquia, Japó, Austràlia, Hongria i també de Madrid, Andalusia, Aragó i Catalunya. El programa inclou activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

Consulteu el programa complet en el aquest enllaç.