Sessió informativa sobre les Vies Blaves del Cardener i l'Anoia

Demà dijous, 30 de gener, a les 18.00 h, tindrà lloc una sessió informativa sobre el projecte Vies Blaves de les conques dels rius cardener i Anoia, adreçada a alcaldes i regidors així com del personal tècnic dels municipis de les comarques del Bages, Anoia, Alt Penedès i Baix Llobregat per on ha de passar aquesta nova infraestructura.

L’acte tindrà lloc al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia (C/ Dr. Joan Mercader, 1) i anirà a càrrec del diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, juntament amb els promotors i responsables del projecte per part de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com dels equips tècnics redactors de projecte.

Entre d’altres aspectes, en aquesta sessió s’explicarà el procediment de tramitació del Pla Director Urbanístic (PDU), els agents implicats en el seu procés de tramitació i el calendari d’execució.

El projecte de les Vies Blaves està impulsat per la Diputació de Barcelona i té com a objectiu recuperar les lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener adequant-hi 300 km de camins per a vianants i mitjans no monitoritzats, com la bicicleta o el cavall.