Arriba a Calaf 'Tocats per la campana' una cursa per promoure el 'running'

El 19 de gener al matí tindrà lloc aquesta cursa de muntanya i caminada popular que inclou diferents distàncies i nivells. La meta consistirà a tocar la campana de l'ermita de Sant Sebastià de Calaf

cursa Tocats per la campana
cursa "Tocats per la campana"
L'Ajuntament de Calaf amb la col·laboració de diferents aficionats al running han organitzat una cursa de muntanya i caminada popular a Calaf que tindrà lloc el 19 de gener.

L'objectiu és promoure les carreres contínues i poder crear un grup permanent a Calaf que surti regularment a córrer i pugui acabar consolidant-se en una entitat que promogui aquest esport al municipi i comarca.

L'esdeveniment "Tocats per la campana" inclourà una cursa llarga de 10 km i una curta de 6,5 km que sortiran des de la plaça Gran a les 10.30 h i a les 11 h respectivament. A més, també es permetrà fer la distància més curta caminant, sortint amb els primers corredors a les 10.30 h. Finalment, es preveu una cursa infantil de 800 metres de distància que es realitzarà al mateix replà de l'ermita de Sant Sebastià on finalitzaran les curses d'adults i la caminada.

La meta, en tots els casos, consistirà a tocar la campana de l'ermita de Sant Sebastià, que ha estat reformada recentment. Al llarg del recorregut, s'instal·laran diferents punts d'avituallament i es repartirà xocolata desfeta entre tots els participants. No és necessària cap inscripció prèvia.

Totes les persones assistents podran col·laborar amb una caixa solidària amb La Marató de TV3 del 2019 destinada a les malalties minoritàries.