El Museu de la Pell d'Igualada dóna a conèixer el seu patrimoni per la Setmana del Turisme Industrial de Catalunya

Coincidint amb el Rec.020, el barri adober s'omple també d'activitats per la Setmana del Turisme Industrial. El Museu de la Pell obrirà les portes a les seves tres exposicions permanents.

El Museu de la Pell obrirà les seves portes del 2 al 10 de novembre, amb motiu de la IV Setmana del Turisme Industrial que organitza la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya. Serà una oportunitat per conèixer tots els seus espais permanents: l'antiga adoberia de Cal Granotes i les diferents sales de l'edifici de Cal Boyer: 'L'Home i l'aigua', 'L'ofici d'adober' i 'Un univers de Pell'.

'L'ofici d'adober', una de les exposicions permanents al Museu
Serà també en el context de la programació cultural del Rec.020 Experimental Stores, el museu farà un seguit de visites guiades a Cal Granotes els dies 6, 7, 8 i 9 de novembre a les 11. La visita guiada, d'una hora de durada, serà gratuïta i s'hi explicarà l'ofici artesanal de l'adob de la pell tal com es feia en una antiga adoberia del S. XVIII, amb una posada en escena museogràfica que transporta a la Igualada preindustrial. Aquest diumenge dia 3 de novembre, a 2/4 de 12, el Museu també oferirà la visita guiada habitual, de primer diumenge de mes, que s'inicia a Cal Boyer, per conèixer el món de la pell i de les adoberies.