Formacions contínues 100% subvencionades: pròxims cursos a l'Anoia

Encara no coneixes les formacions contínues subvencionades al 100% que impulsa l’Escola d’Enoturisme? Són cursos de curta durada, d’entre 15 i 30 hores, que tenen l’objectiu de formar en l’excel·lència els professionals del sector turístic i enoturístic.

 

Estan adreçats als professionals en actiu del sector tot i que també es reserva un nombre de places per admetre persones desocupades. Els cursos es realitzen a cellers emblemàtics del territori català per endinsar-nos al màxim a la realitat del sector.

 

Durant els mesos anteriors us hem fet arribar les formacions que es duran a terme al Penedès, a l’Empordà i al Barcelonès. En aquesta ocasió, però, us detallem la informació corresponent al curs que es desenvoluparà al Pla de Bages i Anoia:

 

  • Informació i atenció turística en llengua estrangera (francès)

 

Curs destinat als professionals del sector vitivinícola que necessiten tractar als seus clients (turisme, vendes, màrqueting...) en llengua francesa. Els permetrà millorar l’atenció turística del seu negoci i adquiriran eines per millorar l’atenció al visitant i venda del seu producte en francès.

 

Dates: 23 i 30 d'octubre, 6, 13, 20 i 27 de novembre

Lloc de realització: Recinte Palau Firal Manresa - C/Castelladral 5-7 Pol. Ind. Els Dolors Horari: De 9h a 14h (30h)

Inscripcions aquí

 

  • Eines pel Guia Turístic: De l’atenció a la venda de noves activitats

 

Formació destinada a totes aquelles persones que tenen interès a millorar la capacitat de conducció de grups incorporant les noves tecnologies de guiatge per tal d’afavorir la fidelització de clients i la venda de noves propostes.

 

Dates: 21, 28 d'Octubre i 4, 11, 18, 25 de Novembre

Lloc de realització: Caves Bohigas. Finca can Macià. 08711 Òdena (Barcelona)

Horari: 15.30 a 20.30 (30h)

Inscripcions aquí

 

T’hi apuntes?