SUBVENCIONS PER LA CREACIÓ DE NOVES EMPRESES I FOMENT DEL COOPERATIVISME

Per poder acollir-se a aquests ajuts cal complir diferents requisits i haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any 2018

L’Ajuntament d’Igualada obre novament la línia d’ajuts per a la creació de noves empreses incloent també, per quart any consecutiu, aquelles constituïdes sota la forma jurídica de societat cooperativa. Els ajuts s’adrecen a les empreses que hagin estat creades durant l’any 2018.

Per a poder optar a aquestes subvencions cal ajustar-se als requisits bàsics: entre altres, haver donat d’alta l’empresa al llarg de l’any passat, haver fet la corresponent inversió –3.000 euros– en immobilitzat material, haver formalitzat una contractació laboral i poder acreditar la viabilitat tècnica, econòmica i financera de la iniciativa. A més de la inversió, es tindran en compte aquelles empreses que hagin efectuat contractacions estables i les que s’hagin creat sota la forma jurídica de societat cooperativa.

El termini de sol·licitud s’obrirà entre els dies 27 de maig i 21 i les bases de la convocatòria, la informació i tots els formularis necessaris per a formalitzar-la es poden trobar AQUÍ.