Igualada és la capital del Playmobil aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana del 27 i 28 d’abril, el Museu de la Pell d’Igualada acollirà la seva segona Fira lúdica i del col·leccionisme de Playmobil. Click Factory Fest aterrarà a l’Anoia després que el 2017 hi reunís més de 2.000 persones en un cap de setmana ple de diorames, activitats i solidaritat.

Una part de la recaptació de les entrades serà donada a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) per a la realització de projectes en benefici de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.
Aquesta serà la tercera fira de l’any després de la de Barcelona, al febrer, i la de Vilafranca, el passat mes de març.

Les Fires de Playmobil de Click Factory Fest estan dirigides a fer gaudir la família, i que les famílies surtin amb un nivell de satisfacció elevat i amb ganes de tornar a les següents fires.

Aquest esdeveniment se centra en una joguina molt especial i que solen estar en gairebé totes les cases del nostre públic: els Playmòbil.


Amb el preu de l’entrada el visitant podrà gaudir de fantàstics diorames (maquetes), punts de venda especialitzats i un munt d’activitats infantils i familiars totes elles amb un monitor que les acompanya: tir amb arc, bitlles, playmobàsquet, cars, cotxes teledirigits, pinta carotes, taller de xapes, Joc del buscaclick, Photocall, Exposició de ninots d’alçada humana, i varis sortejos que faran gaudir d’una bona estona a tota la família.

Hi ha una doble vessant solidària que és crear un punt de recollida d’aliments amb el banc d’aliments d’Igualada i realitzar un retorn de l’entrada cap a la Federació d’Entitats per la Paràlisi Cerebral, ja que rep molt poca subvenció.