El GHITA participa en una trobada amb una vintena d'empreses col.laboradores per tal d'impulsar la col.laboració amb aquest

Una vintena llarga d’empreses col.laboradores de la FIHRT  van participar a la jornada de networking realitzada el Passat 8 d’abril a la Cambra de Comerç de Manresa.

L’objectiu de la iniciativa era, un cop més, posar en contacte els partners i col.laboradors de la FIHRT amb els Gremis i Associacions que la integren perquè puguin desenvolupar negocis i generar oportunitats.

Van realitzar-se un total de 276 entrevistes entre els Gremis i Associacions presents i els col.laboradors desplaçats a la capital del Bages.

Des de la Junta de la FIHRT es valora aquesta nova jornada com tot un èxit.

El President de la FIHRT i del Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia, GHITA, ha declarat que l’èxit de les jornades d’avui ens emplaça ja a plantejar la propera edició, que arribarà ja a la Cinquena edició. Es proposarà als associats una nova seu per a l’any 2020.

Els col.laboradors troben molt útils aquest tipus de jornades, doncs en un temps molt reduït, permeten conèixer els Gremis i presentar les seves novetats i serveis, per agendar una nova trobada, amb més calma, a la seu dels gremis associats.

En aquesta edició, s’ha habilitat una zona on els partners han pogut desplegar tant rollups, com fliers i material informatiu, com elements propis de la seva activitat, com  a desfibril.ladors, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, carregadors per mòbils, tablets, terminals TPV, etc.

Els participants han pogut accedir, per mitjà de reunions d’uns 12 minuts de durada,  a trobades directes amb Presidents i Gerents de Gremis associats, accedint a possibles  col·laboracions i a engegar nous projectes.

La jornada s’emmarca dins del programa de #NetworkingFIHRT que enguany ha arribat a la seva IV edició. Les prèvies van tenir lloc a Terrassa, Sant Sadurní i Sabadell.

Un any més, la Jornada es consolida com un referent de les activitats de la FIHRT. Des del Gremi volem agrair a totes les empreses i professionals que any rera any contribueixen a aquesta consolidació.