Celtas Cortos i Oques Grasses seran els caps de cartell de la Festa Major de Calaf

Els dos grups presentaran els seus nous discs “Energía positiva” i “Fans del sol” el dissabte 7 de setembre a la nit. El grup Xiula, amb el seu espectacle “Dintríssim”, serà el plat fort de la programació infantil

La Festa Major de Calaf d'aquest any tindrà lloc del 6 al 9 de setembre. D'entre tota la programació, destaquen el concert infantil del grup Xiula el dissabte 7 de setembre a la tarda i els concerts de Celtas Cortos i Oques Grasses, el mateix dissabte a la nit.

 

Celtas Cortos
Els quatre músics de Xiula, a través de l'espectacle “Dintrissim”, un concert teatralitzat que combina música moderna, humor i projeccions, ens faran un recorregut per l'interior del cos humà̀. S'enfrontaran al sucre, vibraran amb els polls, gaudiran d'una meditació́ màntrica col•lectiva, rapejaran sobre la verdura i el peix, i tractaran altres temes com els mocs o les pantalles. Melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle interactiu per a tots els públics.

 

El mític grup de folk rock espanyola amb influencies celtes, autors d'èxits com “20 de Abril”, “Cuéntame un cuento” o “Haz turismo”, Celtas Cortos, presentarà el seu nou disc “Energía positiva” un treball que inclou lletres amb consciencia social, al més pur estil de la banda, però amb un ritme que aporta ganes de sortir al carrer, de cridar, de ballar i de lluitar pel que un creu amb alegria i molt amor, sense deixar de costat les tristeses.

 

Oques Grasses, fans del sol
“Fans del sol” és el nou disc d'Oques Grasses que en poques setmanes ja és el disc més sentit i venut de l'Estat Espanyol, amb més de 5 milions d'escoltes en streaming. El grup català portarà a Calaf el seu animat directe amb un nou estil musical que pren risc d' omplir-se de noves sonoritats pròpies de països americans o altres racons. La nova producció del disc és una aposta de present i futur i que està fent delitar als seus seguidors.

 

D'altra banda, la Festa Major de Calaf, també inclourà un ampli ventall d'actes per a tots els públics, com el concert de Gospelviu choir i la Banda del Coche Rojo el divendres 6 de setembre o els concerts d' Allwoods Country Band i Karaokes Band el diumenge 8. A més, tampoc hi faltaran orquestres i grups de ball com New Marabú, Gerunda o Cimarron, al llarg dels quatre dies de Festa Major.