El Punt d'Informació Turística de La Tossa de Montbui obté l'acreditació "Biosphere"

El Punt d’Informació Turística ubicat a La Tossa de Montbui ha obtingut per primera vegada l’acreditació al compromís per la sostenibilitat turística "Biosphere".

Aquesta Certificació "Biosphere" dóna fe que aquest servei compleix amb els criteris, indicadors i bones pràctiques establerts, fet que dóna la garantia que és un servei turístic adaptat i preocupat pel medi ambient i la sostenibilitat.

La feina per aconseguir l’acreditació "Biosphere" s’ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, dins la marca “Paisatges Barcelona” i el suport de la Diputació de Barcelona. Tal com destaca la regidora d’Administració, Economia i Participació Elisabet Tamargo “en el món del turisme s’està imposant obtenir la marca o distintiu de Biosphere com a garantia de qualitat. El Punt d’Informació Turístic ubicat a La Tossacontinuarà treballant per mantenir aquests indicadors d’excel·lència”..

L’adhesió al compromís implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

La Diputació de Barcelona ha estat pionera en promoure, a través del seu programa “Compromís per a la Sostenibilitat”, les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i el seu reconeixement a través d’un distintiu, pel desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral i el treball col·lectiu. Actualment, hi participen més de 300 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona.