IGUALADA S'IMPLICA EN L'ORGANITZACIÓ DELS WORLD ROLLER GAMES 2019

Un dels objectius dels World Roller Games és deixar un llegat en forma de promoció esportiva d'aquests esports en el territori

Deixar un llegat en forma de promoció esportiva en el territori. Aquest és un dels objectius dels World Roller Games 2019, que se celebraran del 4 al 14 de juliol a Barcelona i estendran la competició a quatre subseus: Vilanova (hoquei patins), Terrassa (hoquei patins), Sant Cugat (hoquei patins) i Mollet del Vallès, que acollirà el Campionat del Món de Roller Derby. Aquest divendres Igualada ha acollit una nova reunió del Comitè Territorial dels WRG.

L’Anella Olímpica de Barcelona, amb el Palau Sant Jordi al capdavant, serà l'epicentre esportiu d'aquest esdeveniment que organitzarà els Campionats del Món de roller sports i skate. Però els WRG es deixaran sentir també en els municipis d'una forma molt especial amb l'objectiu d'acostar aquests esports a la ciutadania. De fet, molts municipis s'han implicat en la difusió dels WRG acollint sessions d'informació i captació de voluntariat, com les de Terrassa, Rubí, Igualada o Sant Hipòlit de Voltregà i Sant Sadurní d’Anoia. Altres accions en les quals hi ha hagut participació dels WRG i els municipis són la final del Circuit Autonòmic de roller freestyle, proves d’scooter i els Campionats de Catalunya i Espanya classificatoris per als WRG a Igualada o la prova test de inline freestyle a Cornellà, entre d’altres.

Sobre els World Roller Games Barcelona 2019 · Barcelona viurà del 4 al 14 de juliol l’esdeveniment mundial de roller sports més important: els WRG; el nou format de competició que integra els Campionats del Món de les diferents modalitats de roller sports regulades per World Skate. Més de 4.000 atletes de tot el món, competiran en modalitats tan dispars com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Skateboard i Velocitat per veure's proclamats com els millors del món. World Skate impulsa aquest gran esdeveniment que té un comitè organitzador constituït per l’Ajuntament de Barcelona, la Real Federación Española de Patinaje, la Federació Catalana de Patinatge, la Generalitat de Catalunya, el Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Barcelona.

(*informació via Diputació de Barcelona)