El Consell Comarcal de l'Anoia organitza la formació “10 claus per innovar i créixer a través del teu producte”

Tindrà lloc del 19 al 26 de març al Campus Motor de Castellolí i s’emmarca dins del projecte Anoia del Camp a la Taula

El Consell Comarcal de l’Anoia ha organitzat les jornades de formació “10 claus per innovar i créixer a través del teu producte”, a càrrec de l’experta Patricia Aznar, d’Aznar Advocats & Consultors. Les dues sessions, emmarcades en el projecte Anoia del Camp a la Taula, tindran lloc el 19 i 26 de març de 9 a 13 h a l’edifici del Campus Motor de Castellolí.

A través de dues sessions de quatre hores cadascuna, es faran deu reflexions clau amb l’objectiu que cada empresa pugui identificar quina pot ser la seva via de creixement: què estan fent bé i cal potenciar, quins aspectes es poden millorar i quin pot ser el pla d’acció per implementar-ho. Per a cadascuna de les deu reflexions es realitza una introducció teòrica acompanyada d’exemples pràctics. Tot seguit, es convidarà cada empresa a  aplicar la reflexió al seu cas concret, i després s’exposaran els casos i es compartiran les experiències amb la resta de participants.

Entre els continguts de la formació hi haurà la posada en valor una proposta; opcions de creixement; estructuració d’una oferta o producte; definició de la política de preus; control dels resultats; o comunicació amb els clients.

L’Anoia del Camp a la Taula és un projecte de suport al teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia.