Un nou dipòsit millorarà la garantia en el subministrament d'aigua de les comarques de l'Anoia i l'Alt Penedès

 

El gerent de l’ACA, Lluís Riado, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, han presentat avui la nova infraestructura

El projecte del nou dipòsit ja està redactat i la nova ATL pública serà l’encarregada d’executar les obres, amb una inversió propera als 2,5 MEUR

El nou dipòsit tindrà una capacitat de 4.000 m3 i beneficiarà als municipis de Masquefa, Piera i Sant Llorenç d’Hortons

El gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, i l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, acompanyats per l’alcalde de Piera, Jordi Madrid, i el director de la nova ATL pública, Josep Andreu Clariana, han presentat avui els detalls de la nova infraestructura, que beneficiarà a dos municipis de la comarca de l’Anoia, concretament Masquefa i Piera, i un de l’Alt Penedès (Sant Llorenç d’Hortons).  

El nou dipòsit tindrà una capacitat de 4.000  m3 i incrementarà així la garantia en el subministrament d’aigua en aquests tres municipis. A més, els treballs comportan la connexió d’aquest reservori amb les xarxes de subministrament d’aigua municipals.

El projecte del nou dipòsit ja està redactat (properament sortirà a informació pública) i la nova ATL pública serà l’encarregada d’executar les obres, amb una inversió propera als 2,5 milions d’euros. La previsió és que els treballs puguin començar aquest any i tinguin una durada prevista de 8 mesos.