Finalitza la redacció urbanística de les Vies Blaves, que faran transitables 300 km de les lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, presentarà dilluns, 4 de març, a les 12.30 h, al vestíbul de Can Serra, la finalització de la redacció urbanística de les Vies Blaves, que permetrà impulsar aquest projecte, promogut per la Diputació de Barcelona, i que farà transitables uns 300 quilòmetres de lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener.

En línia amb la tasca centenària de la Diputació de Barcelona en la conservació i preservació del patrimoni, el projecte de les Vies Blaves preveu recuperar destacats elements monumentals del territori al llarg del riu Llobregat i els seus afluents. En aquest sentit, durant la roda de premsa, es donaran a conèixer detalls d’aquesta recuperació patrimonial com ara la del pont de l’antic ferrocarril de Berga, el pont de la colònia Sedó i la construcció d’un nou pont al pantà de la Baells, entre d’altres.

Durant la roda de premsa, els mitjans de comunicació podran fer un viatge “virtual” de 360 graus a alguns d’aquests punts de les Vies Blaves. Així, es reproduirà un audiovisual amb imatges sobre diferents traçats de les lleres dels rius Llobregat, Anoia i Cardener.

Els mitjans audiovisuals que vulguin prendre imatges d'aquest vídeo, cal que enviïn un correu a burgosjs@diba.cat ja que es requereix una presa de sortida HDMI. També es facilitaran fotografies del projecte.

Convocatòria als mitjans de comunicació

Dia: Dilluns, 4 de març
Hora: 12.30 h
Lloc: Diputació de Barcelona. Can Serra (Rbla. Catalunya, 126. Barcelona)