NOVA BOIXETA CULTURAL PER LA PRIMAVERA 2019

S'hi apleguen al voltant de 175 propostes culturals i festives

A les portes de la primavera, el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada edita una nova edició una de la seva Boixeta Cultural, una agenda plena d’activitats culturals i festives que, en aquesta ocasió, n’aplega 175.

Els actes recollits arrenquen aquest mateix cap de setmana amb la celebració del Carnaval. Paral·lelament se celebra la 7a edició del festival fotogràfic FineArt, proposant 54 exposicions i, d’aquí a poques setmanes, la Mostra Igualada, celebrant el seu 30è aniversari, del 4 al 7 d’abril. També tenen lloc dos cicles molt especials: els actes en record dels 80 anys del final de la Guerra Civil a Igualada i, ben aviat, els 200 anys del Cementiri Vell, amb un concert, una exposició i rutes culturals. També tindrà continuïtat el cicle poètic i musical De Pell Sensible, amb una nova edició també del Dia Internacional de la Dansa i del Dia Internacional dels Museus. Pel que fa a la programació del Teatre Municipal l’Ateneu, destaca la presència del músic Quimi Portet al Cicle Escena Sonora i les obres Escape Room i Troia. Una veritable Odissea. També tindrà lloc, novament a la Basílica de Santa Maria, el Festival Internacional d’Orgue, amb grans intèrprets arribats d’arreu del món, i el concert de La Passió segons Sant Lluc, liderat per la Coral Mixta d’Igualada, que s’hi farà dia 13 d’abril.

La foto de la portada de l’agenda és obra de Lucía Jiménez, jove fotògrafa de la ciutat, seguint la voluntat de del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament de posar en valor el treball de nous talents locals.

La podreu consultar properament AQUÍ.