L'ESCORXADOR ACULL LA 8A FIRA DE L'ENSENYAMENT D'IGUALADA

Coordinat des del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament aplega l'oferta formativa d'una cinquantena de centres diferents

Coordinat des del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, l’esdeveniment aplega més de trenta universitats i escoles superiors, públiques i privades, que hi presenten la seva oferta formativa. En altres espais de la fira hi ha més de vint col·legis i instituts, exposant la seva oferta d’ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a més, altres centres a la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com ara els Mossos d’Esquadra, els Agents Rurals o els Bombers de la Generalitat de Catalunya. També s’ofereixen xerrades informatives i orientació en punts d’atenció personalitzada.

Aquest divendres es preveu l’assistència de prop de 1.500 alumnes, 700 dels quals arribats de fora d’Igualada, gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia a l’hora de facilitar-los el transport.

La fira, amb entrada gratuïta, es pot visitar avui fins les 14:30h i també demà dissabte de 9 a 14h. La programació completa es pot trobar al web www.igualadajove.cat.

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT