El sector turístic de l'Anoia s'uneix per crear 28 packs turístics per atreure nous visitants

Els agents turístics s’han organitzat per a dissenyar un total de 28 packs turístics que s’ofereixen en un catàleg per atreure la visita de turistes a la comarca. La nova oferta turística combina diferents propostes perquè el visitant descobreixi tot l’encant de l’Anoia; des de relaxar-se en un establiment rural, fins a tastar els productes locals, o visitar el patrimoni, o fer rutes en bicicleta o senderistes, o descobrir l’enoturisme, o endinsar-se en la història… En total, 28 combinacions de diferents activitats que conviden a conèixer la singularitat de l’Anoia i la seva pròpia personalitat.

Aquest nou producte ha estat fruit del treball en equip dels diferents agents turístics de la comarca: hotels, cases rurals, museus, productors locals, empreses d’oci,… que després de moltes reunions de treball, han aconseguit trobar sinergies, sumar-se per guanyar-hi tots. Per la seva part, el Consell Comarcal de l’Anoia, a través d’Anoia Turisme, ha estat l’encarregat de coordinar les diferents accions i vetllar per la qualitat de l’oferta i la varietat dels productes.

L’oferta de packs turístics és una publicació de 32 pàgines i s’ha editat en quatre idiomes; una versió català/anglès i una altra versió castellà/francès. Aquestes publicacions poden trobar-se als punts turístics habituals (museus, hotels, cases rurals, equipaments públics…) i a l’oficina de turisme del Palau Moja de Barcelona, a les Rambles. A més, a la web anoiaturisme.cat, s’ha creat un nou apartat que sota el nom Escapa’t a l’Anoia es veuen les propostes classificades per públic: família, grups, parella o individual i per tipologia: gastronomia, senderisme, agroturisme, enoturisme, welness, cultural, romàtic i ciclisme. 

Els 28 packs es poden trobar sota els següents títols: Pack ciclisme carretera, Pack ciclisme BTT, Camins de paper en e-bike, Entre papers i restes arqueològiques, Experiència Caelus, Pedalant per l’Anoia, Trekking per la Serra de Rubió, Tast al Patrimoni, Vi i memòria, Agroturisme sobre rodes, Enoturisme a cop de pedal, Visita Caves Bohigas, Cap de setmana romàntic, Pastors per un dia, traginers a taula, Camins i rails, Sabors de paper, Del territori al plat, Relaxació entre vinyes, Pack Erumir, Spa i dinar, Escapada Can Bonastre, Desconnexió rural amb família o amics, Escapada romàntica, Descobreix el cava familiar, Anem de copes a pagès entrena, Evoluciona amb el cava i Molins de paperers del S.XVII, avui.