La gent de Tous serà "molt bona gent" dimecres, a 'El Foraster' de TV3

Per primer cop, Quim Masferrer fa parada a la comarca. El proper dimecres, TV3 emet un capítol d''El foraster' amb una localitat anoienca d'amfitriona: Sant Martí de Tous.

Fins ara, Quim Masferrer s'havia atansat tant a la nostra comarca com Castellfollit del Boix (també va estar a Castellfollit de la Roca, però no al de Riubregós). Aquest dimecres, però, el seu show itinerant no es queda a les portes de l'Anoia i s'hi endinsa de ple amb una visita a Tous. 'El foraster', un dels formats de més èxit de TV3, va passar 48 hores al poble. Una visita, com sempre, coronada amb un monòleg a l'Ateneu, davant un gran número d'habitants del poble amb la frase "gent de Tous, sou molt bona gent". 

Com cada programa, Masferrer es va implicar amb la comunitat local. Pregunta als més menuts per Panna el bandoler i s'interessa per les diverses històries que hi ha al voltant de la població -no en va, s'hi celebra el Festival de Llegendes de Catalunya- i les activitats que s'hi fan. Entre els protagonistes, Marcial i en Rafel, dos vells amics del poble, sempre de bon humor; el mossèn Alejandro, un mexicà que fa només dos anys que és a Catalunya i ja té per mà les dites catalanes, o l'actual propietari del castell de Tous, "el princeset".