L'empresa igualadina Indoorwall Climbing Centers organitza l'IronClimber

La franquícia igualadina de centres d’escalada Indoorwall Climbing Centers organitza la IronClimber, una competició d'escalada insòlita a nivell internacional.

La prova, que segons els organitzadors pot ser la més exigent del món, presenta un format molt especial: es disputarà amb la posta de sol del solsitici d'hivern, el 21 de desembre, i acabarà l'endemà, amb la sortida de sol, disputant-se simultàniament als quatre centres d'Indoorwall Climbing Centers a la demarcació barcelonina, a Barcelona, Granollers, Hospitalet i Vic.

La competició es diputarà de les 17:25 h., hora de la posta de sol de divendres 21 de desembre, solstici d'hivern, i acabarà quan surti el sol l'endemà, a les 08:14 de dissabte. Els participants tindran pràcticament 15 hores per visitar i compeirs a cadascun dels centres Indoorwall El Clot, Indoorwall Granollers, Indoorwall Hospitalet i Indoorwall Vic.

La prova, dirigida per l'escaladora Berta Martín, es disputarà amb el sistema Route Setting comercial Indoorwall, Cada centre haurà equipat 50 blocs, de tots els nivells, especialment pensats per a la competició. "En total seran 200 blocs a disposició de tots aquells que vulguin posar a prova el seu nivell, tècnica i resistència. Encara que resulti ser una competició de gran dificultat, aquesta està orientada a participants de tots els nivells i edats, al que tots gaudeixin d'una jornada especial, alhora que experimenten amb els seus límits i possibilitats" expliquen des d'Indoorwall Climbing Centers.

Els organitzadors esperen la participació en aquesta competició d'escaladors d'arreu del món i de gran nivell. La prova, que compta amb el patrocini de grans marques del món de l'escalada, ofereix 3.000€ en premis en metàl·lic per als primers classificats.  Es proclamaran Finishers IronClimber tots aquells que realitzin un mínim de 25 blocs per centre.

Les inscripcions romandran obertes fins el dia 16 de desembre, en aquest enllaç.