El celler Mas dels Clavers de Cabrera situa sis vins entre els millors de Catalunya

Un dels sumolls del celler, l’’Elèctric’, se situa entre els quatre millors d’aquest tipus a Catalunya.

La 'Guia de Vins de Catalunya 2019' torna a situar de manera destacada al celler Mas dels Clavers de Cabrera d'Anoia. Sis dels nou vins que elaboren s'han situat entre els millors de Catalunya en aquesta guia, rebent puntuacions superiors al 9,5 sobre 10.

Un vi elaborat a Cabrera d'Anoia, 'L'intocable xarel·lo' ha rebut un 9,72 sobre 10 a la 'Guia de Vins de Catalunya' del 2019. És una producció de Mas dels Clavers, un celler anoienc, que també ha col·locat a l'elit al sumoll 'Elèctric', que amb un 9,7 es troba entre els quatre millors sumolls de Catalunya i 'L'Infiltrat Sumoll', amb un 9,64. Aquest darrer, l'any passat, amb una puntuació de 9,68 va quedar en primera posició en negres del Penedès.

 
Josep Duran, el viticultor de Mas dels Clavers, considera que "a l'Anoia s'estan fent grans vins, vins atractius que fins i tot marquen tendència". "Els últims anys els estan reconeixent arreu, en guies, premis... També es troben a les cartes de restaurants de prestigi i s'exporten i es consumeixen a molts països del món". "Ara només falta que els anoiencs també els reconeixem i els gaudim! Perquè són nostres i són bons! I el més important: consumim primer els nostres vins! Com és l'habitual en altres comarques", afegeix Duran.

Aquesta guia va néixer fa 11 anys de la mà dels enòlegs Jordi Alcover i la Sílvia Naranjo. L'edició del 2019, per a la qual s'han tastat i puntuat a cegues 1.403 vins de 267 cellers de les 12 denominacions d'origen, es va presentar dilluns 5 de novembre a les Drassanes de Barcelona.