La Gran Festa del Vi torna a Igualada aquest dissabte amb la 7a edició

Igualada Comerç torna a portar al bell mig de la Rambla d’Igualada La Gran Festa del Vi. Després de l’èxit de les últimes edicions, aquesta activitat arriba amb força el dissabte, dia 10 de novembre. La ciutat es tornarà a engalanar per tal de celebrar la seva setena edició, reunint els millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics i de la comarca com a protagonistes.

Ara, quan la festa està totalment consolidada, és pretén que La Gran Festa del Vi creixi més encara en qualitat. L’organització també vol explorar les vies que permetin una major vinculació de la festa amb les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes del comerç en general.

Com ja ha passat altres vegades, La Gran Festa del Vi coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada  oferiran descomptes extres del 7 al 10 de novembre.

Com sempre, el públic assistent a La Gran Festa del Vi podrà gaudir d’activitats paral·leles. Per exemple es faran dues xerrades relacionades amb el món del vi : “Passeig per la Història del Vi Cooperatiu” a càrrec d’Anna Berenguer i Badia, enginyera agrícola especialitzada en Enologia a les 13.00 hores i l’altre a les 19.00 hores “L’Olivera, projecte cooperatiu, social i de territori” a càrrec de Carles Ahumada director de L’Olivera Cooperativa, cooperativa de Vi, compromesa amb la Integració Social.

A més, entre les 21.00 a 23.00 hores hi haurà música en directe a càrrec del músic  Albert Gàmez Enrich.

MADE.IGD al Museu de la Pell

Igualada Comerç organitza també el mateix dissabte dia 10 el MADE.IGD al pati del Museu de la Pell. Aquesta activitat té com a objectiu promoure les botigues d’Igualada Comerç i el comerç de proximitat, en un entorn inusual ambientat amb les zones de descans, música en viu, activitats infantils i altres continguts. L’horari serà de 9.00 fins a 21.00 hores.