El Ple de l'Ajuntament d'Igualada aprova el Protocol d'Actuació davant Violències Sexuals en Espais Festius

Hi han participat tots els integrants del ple municipal tret de la regidora d'ERC, Carolina Telechea, i la de Socialistes d'Igualada, Irene Gil

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dimarts, 30 d'octubre, de la sessió ordinària de ple corresponent al mes en curs de l'any 2018. Hi han participat tots els integrants del ple municipal tret de la regidora d'ERC, Carolina Telechea, i la de Socialistes d'Igualada, Irene Gil, que han excusat la seva assistència. L'ordre del dia íntegra es pot consultar AQUÍ.

A la part resolutiva s'han aprovat dos punts relatius a Qualitat Urbana: una rectificació i actualització de l'inventari de béns municipals i una modificació de diversos articles del reglament del servei d'aparcament i zones blaves. Pel que fa a Interior s'han aprovat nous atorgaments de medalles segons el reglament intern de la Policia Local i, en l'àmbit d'Acció Social i Igualtat, s'ha aprovat el Protocol d'Actuació davant Violències Sexuals en Espais Festius, seguint la iniciativa promoguda per la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d'Òdena (MICOD).

En l'apartat d'Hisenda s'ha aprovat una modificació de crèdit i un pla econòmic financer i, pel que fa a les proposicions resolutives prèvia declaració d'urgència, han rebut llum verda el canvi d'estatuts del Consorci per a la Normalització Lingüística i una addenda al Contracte Programa 2016-2019 amb la Generalitat de Catalunya en matèria de serveis socials. Prèvia declaració d'urgència, s'ha aprovat la proposta tècnica per a la reurbanització de la Plaça d'Espanya.

A la part no resolutiva, pel que fa a les mocions, se n'ha debatut una presentada per la CUP. Portava per títol Moció per un nou debat sincer amb la comunitat educativa sobre un marc regulatiu integral de l'espai del migdia als centres educatius de titularitat pública i ha estat aprovada.

A continuació es pot tornar a visualitzar aquesta sessió de ple, incloent els debats i els resultats específics de cada votació:

.