La Gran Festa del Vi

Igualada Comerç organitza per setena vegada aquesta proposta, que es farà la Rambla d’Igualada, i que tindrà com a protagonistes els millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics i de la comarca.

Com cada any, podrem gaudir de degustacions, activitats paral·leles i un molt bon ambient a la nostra ciutat. Aquest any, com a novetat, s’allarguen les degustacions des de la Rambla Sant Isidre fins a la Rambla General Vives. L’horari tornarà a ser de 12h a 23h.
Com ja ha passat altres vegades, La Gran Festa del Vi coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant 4 dies que durarà aquesta promoció.

Per al públic assistent hi haurà un ventall d’activitats d’esbarjo i també relacionades amb el món del vi. Amb xerrades com per exemple: ‘Passeig per la Història del Vi Cooperatiu’ a càrrec d’Anna Berenguer i Badia, enginyera agrícola especialitzada en Enologia i també musica en directe i altres activitats que de mica en mica s’aniran anunciant a través de les xarxes socials els pròxims dies