Igualada serà la capital del bàsquet femení català l'any 2019

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha anunciat en el transcurs de la presentació deld equips del CB Igualada que la ciutat serà capital del bàsquet femení catala el pròxim any. Així li ho va fer saber la Federació Catalana de bàsquet després que es considerec el projecte igualadi com el més complet.

El Club Bàsquet Igualada ha presentat aquest divendres a la tarda tots els seus equips. I ho ha fet de manera espectacular. 28 equips i més de 300 jugadors que han anat sortint un a un davant de pares, mares, avís, àvies, amics i coneguts.

Començant pels més petits i acabant pels sèniors masculins i femenins, els jugadors han omplert tota la pista de Les Comes formant una imatge espectacular.

Mentre anaven sortint, s’anomenava a tots ells, al mateix temps que apareixien les seves imatges en una pantalla que penjava del sostre del poliesportiu i els jugadors dels primers equips els feien el passadís.

En els parlaments, els capitans Jordi Torres i Carlota Carné han animat a tothom a amar a veure més bàsquet a Les Comes i s’han felicitat pel bon moment esportiu del club.

Per la seva banda, el president, Jordi Balcells, ha volgut agrair la feina de tothom que forma part del club.