L'AJUNTAMENT FELICITA ELS MOIXIGANGUERS PEL PRIMER CASTELL DE 9

L’acte ha finalitzat amb el desplegament d’una lona de gran format a la façana del consistori, mostrant la imatge d’aquest castell històric amb l’etiqueta #Somde9

L’Ajuntament d’Igualada ha felicitat els Moixiganguers aquest dijous, 11 d’octubre, per la seva brillant participació al passat Concurs de Castells de Tarragona.

Els igualadins van esdevenir colla de 9, descarregant per primer cop un 3de9f. Van completar la seva actuació descarregant també un 5de8 i un 2de8f i, d’aquesta manera, proclamant-se guanyadors de la jornada de dissabte, empatats amb els Xiquets de Reus. Els 3.460 punts assolits, a més, els van permetre acabar entre les deu millors colles del concurs.

Avui, el president i el cap de colla, Oriol solà i Jordi Moreno, han rebut l’enhorabona de l’alcalde, Marc Castells, i de diversos regidors del consistori. L’acte ha finalitzat amb el desplegament d’una lona de gran format a la façana del consistori, mostrant la imatge d’aquest castell històric amb l’etiqueta #Somde9, i una foto de família de tots els assistents.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT