Torna el Vilashopping nit de tapes a Vilanova del Camí

Gastronomia i comerç es tornaran a maridar en una tarda i nit de festa, al carrer, el pròxim 22 de setembre, a la plaça del Mercat.

El Vilashopping nit de tapes reunirà comerços i restaurants, a partir de les cinc de la tarda, en aquesta cita convocada per Promoció Econòmica de Vilanova del Camí amb el suport de Vilanova Comerç i l’Associació de Comerciants del Mercat de Sant Hilari

L’esdeveniment convida la població a descobrir el comerç local i l’oferta de restauració vilanovina en un ambient festiu. Les parades de botigues i establiments compartiran espai amb les parades gastronòmiques, a la plaça del Mercat. A més la festa s’allargarà amb les actuacions musicals en directe de nous talents vilanovins que començaran a les 9 de la nit.

Els primers a ocupar la plaça seran els comerços, cap a dos quarts de sis de la tarda. Sígrid Informàtica, Punt Viatges, Gonzalo, Kukadas, Moda i complements J. Pons, Azabache, Vilavet Veterinaris i Loteria Vilanova trauran els negocis al carrer. I a partir de les vuit del vespre, s’incorporarà l’espai de tapes, amb els comerços del Mercat Municipal de Sant Hilari: cansaladeria i embotits J. Molina, carnisseria Mari Carmen i Peixos Aurora, així com els bars i restaurants: Los Gemelos, La Llar, Molina, Fusion, Picasso, El meu Poble Innova, Pizarro, Panela & Coco i Cal Nus.

Durant tota la tarda, hi haurà també animació per als infants, amb un inflable, jocs de fusta i karts.

També el jovent està cridat a concórrer a la festa, perquè a partir de les nou de la nit començaran les actuacions en directe d’alguns nous talents vilanovins: Ariadna Mendoza, Adrián Sánchez i Paula Acedo posaran la nota musical a la vetllada.