Vilanova tanca una Festa Major que ha portat milers de persones als carrers

Els vilanovins s'acomiadaven aquest dilluns de la Festa Major 2018 després de cinc jornades replenes d'activitats. Els moments culminants, el dissabte i el diumenge, amb els concerts multitudinaris i els actes de cercavila.

 

 
El concert de Merche va reunir unes 4.000 persones aquest dissabte a la nit, en un dels punts àlgids de les jornades de la Festa Major de Vilanova del Camí. La plaça del Mercat es va omplir fins a la bandera per cantar, ballar i acompanyar la cantant, per alguns desconeguda fins el moment, per altres, fans incondicionals, una icona musical. El públic ja era nombrós en el preludi, primer amb el grup D&S que van fer una excel·lent exhibició de danses urbanes; després, amb el cantautor Carlos Gómez, que va tornar a captivar els assistents amb els seus temes flamencs i de fusió.

 

Una excel·lent resposta va tenir també el VaParir Tour, que va aconseguir omplir els terrenys del CAP amb 5.000 persones, segons dades de la Policia Local. Els assistents van gaudir del show i la música de Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán. Una Nit d'Or rodona que va comptar també amb les sessions de Dj. Pako i Dj Aka Muffins i el treball i cooperació del Consell Jove La Xispa.

Hi va haver també una bona resposta a la Xambalada i Tabalada, així com al Correfoc en el que es van lluir els petits Cabrons i la Colla Infantil dels Diables d'Igualada. El diumenge al matí, la ciutat també es va activar per gaudir amb la cercavila dels Geganters i els Grallers de la vila i l'exhibició castellera. El dilluns 3, darrer dia d'actes, la jornada es va dividir en una matinal pensada per al jovent, amb la Festa de l'Escuma, i una tarda amb els ressons melangiosos de les havaneres, per acomiadar la Festa Major.

Font: Anoia Diari