Vallbona estrena la seva Festa de la Cervesa Artesana

Aquells que gaudeixen de provar i degustar noves cerveses tenen una cita aquest 10 de setembre a Vallbona d'Anoia. Productors com La Lenta, Cervesa Artesana de Tous, Espina de Ferro, La Rockera i Els Minairons recalen en aquesta trobada.

La cervesa artesana guanya més espais i cada cop genera més atenció entre el públic. Ara, els cervesers artesans de la comarca s'uneixen en la 1a Mostra de Cervesa Artesana de la l'Anoia que se celebrarà el proper dilluns 10 de setembre a Vallbona d'Anoia.

La Mostra, situada a la plaça de l'Església, estarà oberta de dilluns a les 6 de la tarda fins a les 12 de la nit i s'hi podran degustar cerveses d'Igualada, Sant Martí de Tous, Òdena, Vilanova del Camí i El Bruc.

 

 
A la mostra es podran tastar més de 10 classes de cervesa de cinc productors que són: La Lenta, Cervesa Artesana de Tous, Espina de Ferro, La Rockera i Els Minairons. Per amenitzar-ho, hi actuarà el grup La viu viu trio i podreu conèixer en profunditat el món cerveser amb el col·loqui sobre les cerveses de la comarca amb Bernat Dàmaso.