Marc Castells presideix la Festa Major de Montmaneu

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, presidirà demà divendres, 31 d’agost, els actes d’inici de la Festa Major de Montmaneu, juntament amb l’alcalde d’aquest municipi anoienc, Àngel Farré.

Marc Castells arribarà a les 20.30 h a l’Ajuntament, on serà rebut per l’alcalde i membres de la corporació municipal i on signarà al Llibre d’Honor. Acte seguit, mantindrà una reunió amb l’equip de govern per tractar sobre els projectes municipals més immediats que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Posteriorment, es desplaçaran a la Plaça Major per assistir al sopar de Festa Major, que comptarà també amb la presència dels alcaldes de les poblacions veïnes de Veciana, Argençola, Rubió i Sant Guim de Freixenet.

Al finalitzar el sopar, l’alcalde i el president de la Diputació de Barcelona faran un parlament d’inici de festes i procediran a la presentació de l’Hereuet i la Pubilleta de Montmaneu, amb la corresponent imposició de bandes.

Tot seguit es donarà lectura al pregó de la Festa Major. L’actuació de l’humorista Jordi LP posarà el punt final a la vetllada.

Atenció als mitjans de comunicació:
El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, i l’alcalde de Montmaneu, Àngel Farré, atendran els mitjans de comunicació a l’Ajuntament, un cop finalitzada la reunió i abans del sopar de Festa Major.