La gastronomia de l'Alta Segarra torna a ser protagonista del 'Tasta la plaça!!!' de Calaf

Aquesta quarta edició tindrà lloc el dissabte 21 de juliol i estarà dedicada a l'escriptor Manuel de Pedrolo, en el centenari del seu naixement. La proposta combina gastronomia, música en directe i patrimoni.

tasta la plaça_2016
El Tasta la plaça!!! arriba a la seva quarta edició, consolidant-se com una iniciativa que combina l'excel·lent gastronomia de l'Alta Segarra amb la música en directe i el patrimoni.

Aquesta edició tindrà lloc el 21 de juliol a partir de les 21h del vespre i es realitzarà a la plaça Gran de Calaf que es convertirà en el centre d'un seguit d'activitats que faran que es barregin olors i gustos amb música i bon ambient.

Una quinzena de comerços oferiran les seves propostes gastronòmiques i el músic Albert Gàmez serà l'encarregat d'ambientar-ho amb les seves cançons. 

cartell Tasta la plaça
Com a novetat d'aquest any, el Tasta la plaça!!! es dedicarà a l'escriptor Manuel de Pedrolo, en el marc dels actes d'homenatge de l'Any Pedrolo. En aquest sentit, hi haurà una exposició de la seva obra, es faran lectures de textos de l'escriptor i es realitzarà un retrat en directe a càrrec de l'artista calafina Marisol Franco. La pintura es sortejarà al final de la vetllada entre el públic assistent a través dels tiquets que hagin adquirit.

 

D'altra banda, com que les activitats es realitzaran a la plaça més emblemàtica de Calaf, on recentment s'ha inaugurat el projecte de les antigues botigues museu, aquestes tindran els seus aparadors oberts perquè la gent pugui gaudir d'aquest tresor recuperat que recrea els comerços originals tal com eren als anys 50. A més, la plaça recuperarà la vida amb la instal·lació d'un bon nombre de tendals de teles de colors, tal i com ho feien les botigues d'abans. 

Com funcionarà?

Cada restaurant oferirà diferents i variades propostes de tast. Les persones assistients adquiriran uns vals amb tiquets per a 8 tastos a la mateixa plaça i els podran descanviar a cada parada pel plat que més els agradi. 

L'horari del Tasta la plaça!!! serà de les 20h a les 24h i no es necessari reserva prèvia.