Sopar de Germanor de El Arca de Noé i El Cargol Graciós a Gràcia

El passat 30 de juny va tenir lloc un Sopar de Germanos entre L'Associaicó Acra de Noe i El Cargol Graciós, que va servir per homanetjar aquesta darrera, que enguany ha celebrat el seu 11è aniversari. Al sopar van assistir represenatnts de la Confraria de La Vinyala.

L’Arca de Noè és una associació lúdic-cultural-humorística fundada l’any 1927 per Santiago Rusiñol i Joaquim Ciervo.

L’Arca de Noè és, des de fa gairebé 90 anys, un espai de trobada de persones compromeses amb el sentit de l’humor de la societat barcelonina. Tots els membres de l’Arca han demostrat ser prou animals per entrar-hi. I la porta de l’estable segueix oberta. Estan convidats a pujar a bord tots aquells que estiguin ben disposats a riure’s de si mateix, sense limitació d’edat, sexe o professió.

Els animals, membres de l’Arca, ens trobem periòdicament als pinsos que es celebren en diferents estables-restaurants de la ciutat de Barcelona. Aquests pinsos reuneixen al voltant de la taula tots els animals i convidats, barrejant artistes, empresaris, polítics… amb un únic objectiu: compartir estovalles i passar-s’ho d’allò més bé. Un d’aquest pinsos es dedica anualment al lliurament dels Premis Gasela i Pantera, que es celebren des de l’any 1965 i també el Premi Paparra, des de l’any 2002. L’Arca de Noé participa activament en diferents activitats socials i esdeveniments ciutadans.