FGC renova les cobertes de l'estació d'Igualada

  • Els treballs començaran el dia 16 de maig i tenen un termini d’execució de quatre mesos

  • La renovació que inclourà tant les cobertes de les andanes com les de l’edifici de servei de l’estació d’Igualada s’ha adjudicat per més de 286.000 € 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) renovarà les cobertes de les andanes i de l’edifici de servei de l’estació d’Igualada. Els treballs començaran el dimecres, 16 de maig, i es calcula un termini d’execució de les obres de quatre mesos.
 
El projecte, adjudicat per un valor de 286.611 euros, suposarà la substitució de les plaques actuals per unes de noves de policarbonat compacte. A més, es realitzaran actuacions de manteniment preventiu de l’estructura metàl·lica i del formigó existent.
 
Les cobertes de l’estació d’Igualada formen part d’un conjunt arquitectònic que engloba també l’estació d’autobusos contigua i és per aquesta raó que la proposta de rehabilitació ha tingut en compte el conjunt sense modificar el volum existent, ni alterar la composició de l’estació.
 
Pel que fa al manteniment d’edificis, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya disposa d’un equip que s’encarrega específicament de supervisar l’estat dels edificis i els seus components.
 
Aquestes actuacions s’emmarquen dins el constant procés de manteniment i renovació dels diferents equipaments, instal·lacions i localitzacions que duu a terme FGC per poder seguir donant un servei de qualitat als seus usuaris.