FirAnoia crearà una fira virtual per promocionar els comerç d'Igualada tot l'any

El certamen, que se celebrarà entre el 4 i 6 de maig, comptarà amb 169 expositors i un pressupost de 100.000 euros

FirAnoia –la fira multisectorial de la comarca de l'Anoia- presenta per a la seva 65a edició una novetat destacada. Es tracta d'una fira virtual que tindrà continuïtat durant tot l'any i que té la intenció de promocionar els comerços i negocis de la ciutat. El president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, ha explicat que aquesta primera edició de la fira virtual serà gratuïta per a tots els expositors que participin a la 65a edició del certamen els propers 4, 5 i 6 de maig.

FirAnoia tindrà enguany un total de 169 expositors, una xifra similar a la dels anys anteriors, i comptarà amb un pressupost de 100.000 euros. Els números són lleugerament inferiors als de l'any passat, ja que, segons ha relatat Domènech, enguany s'ha decidit separar el Tast Anoia –fira gastronòmica- que fins ara se celebrava de manera conjunta.

 

El president de Fira d'Igualada ha dit que la creació de la fira virtual era "necessària" per adaptar-se a les noves necessitats dels clients i ha relatat que la intenció és que aquest nou espai sigui de pagament un cop ja estigui a ple rendiment. La fira virtual formarà part de la nova pàgina web de Fira d'Igualada, que en aquests moments s'està renovant. Domènech ha dit que "farem un esforç al llarg de tot l'any per comunicar i promocionar tot allò que facin els comerços que formin part de la fira virtual".

Pel que fa a la fira física, enguany comptarà amb un total de 169 expositors -90 comercials, 20 d'automoció, 30 d'artesania, 4 d'entitats, 11 de cooperatives i 8 d'extraescolars-. Precisament, els estands d'extraescolars és una novetat que va iniciar-se l'any passat i Domènech ha dit que ha tingut molt bona acollida.

 

FiraAnoia comptarà també al llarg dels tres dies diverses activitats paral·leles com ara actuacions musicals, concursos, activitats per a infants o una caminada popular.

Font: regió7 Mar Martí-Acn | Igualada