Torna la Botifarunner de La Llacuna

Es faran dues curses: una de 23 quilòmetres i l’altra d’11

La Llacuna, els mesos d'hivern, és notícia per les nevades i per una de les curses de muntanya més autèntiques de Catalunya. L'organització prepara, en ocasió dels deu anys, una edició d'allò més especial.

Queden poc més de deu dies perquè la Botifarunner, la popular cursa de muntanya de La Llacuna, doni el tret de sortida a la seva desena edició. I ho farà de manera especial, amb dues curses: la clàssica, de 23 quilòmetres i uns 1.000 metres de desnivell positiu acumulat, i la ràpida, d'11 quilòmetres i 450 metres de desnivell. Les inscripcions, que han avançat a bon ritme al llarg de les darreres setmanes, es tancaran el pròxim 20 de febrer, així que els corredors tenen poc més d'una setmana per aconseguir una de les 400 places totals disponibles. Les inscripcions i tota la informació es poden trobar a la seva web  www.botifarunner.com.

 

 
Els participants podran gaudir d'un recorregut per camins i corriols dels boscos de La Llacuna, un bon entrepà de botifarra en arribar a la meta i una samarreta tècnica commemorativa per aquests 10 anys. A més a més, aquesta edició comptarà amb algunes novetats, com ara servei de fisioteràpia en arribar a la plaça o uns trofeus molt especials. I evidentment, no faltaran a la cita desenes de voluntaris i un poble bolcats en l'esdeveniment.