Un vi del Mas dels Clavers (Anoia) escollit com a millor vi de Catalunya en la seva secció

El celler Mas dels Clavers de la finca de Can Gallego de Cabrera d’Anoia ha estat reconegut per la Guia de Vins de Catalunya 2018. Concretament ha rebut el reconeixement el vi negre de la varietat Sumoll, L’infiltrat, que amb 9,68 punts sobre 10 ha obtingut la primera posició en la secció de vi negre Penedès.

La Guia de Vins de Catalunya 2018 que es va presentar el passat 13 de novembre a la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Barcelona en un acte el en que s’entregava els Premis als Millors Vins 2018. Hi van assistir més de 1.400 persones, entre professionals del sector vitivinícola català, premsa especialitzada i 114 cellers de totes les Denominacions d’Origen de Catalunya. Durant la jornada, els visitants van poder tastar els vins que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts en aquesta nova entrega.  

La guia del 2018 està conformada per 200 vins que han obtingut una puntuació superior a 9,50 punts. Per fer-ho  s’ha tastat a cegues i puntuat 1.458 vins de 284 cellers de les 12 Denominacions d’Origen Catalanes.

Altres vins del celler Mas dels Clavers també han obtingut unes bones puntuacions. Els dos vins blancs L’intocable Xarel.lo ha estat puntuat amb 9,64 punts i el Xarel.lo selecció amb 9,60 punts.

No és la primera vegada que un vi anoienc resulta ben puntuat a guies de vins, altres cellers de la comarca han obtingut molt bones puntuacions i reconeixements tant nacionals com internacionals en els últims anys,  així doncs es confirma que la qualitat i el prestigi dels vins de l’Anoia va a l’alça i que s’està vivint un moment dolç a la comarca.