El Rec.016 es tanca superant les expectatives d'una edició de tres dies

El dissabte 11 al vespre es tancava el Rec.016, la primera edició de tres dies des de 2013. L'afluència de visitants i les vendes, en especial de roba d'abric, han complert amb les expectatives malgrat les circumstàncies excepcionals.

La cinquantena d'espais de venda del barri adober van baixar les persianes el dissabte a la nit després d'una edició extraordinària de les 'pop-up stores' en tots els sentits. L'excepcionalitat que viu el país i la vaga del dimecres 8, i a la que l'organització va fer costat, deixaven l'interrogant de si l'afluència i les vendes serien similars a les darreres vegades, quan s'han rondat els 120.000 visitants. A manca de les dades definitives, l'organització apunta que "tot i ser només tres dies, els resultats són molt bons i les jornades de dijous i dissabte han estat realment positives. La de dijous va tenir millors xifres com a jornada d'arrencada que el dimecres".

 

Els impulsors de les Rec.0 Experimental Stores consideren que "en els tres dies s'han repartit les vendes i els visitants que venien en quatre". Malgrat les baixes temperatures del primer dia, el dijous, "les vendes no se'n van ressentir". El fred ha ocasionat que "la roba d'abric hagi tingut molt bona sortida. Els abrics i els plumons s'han venut molt bé. Estem realment satisfets". L'organització també es felicita  de la bona recepció de les activitatss culturals i els concerts. En les properes setmanes es tancaran les dates de la primera edició del 2018.