La Gran Festa del Vi concentrarà 16 cellers i caves a la Rambla d'Igualada

Com a novetat, dins dels establiments d’Igualada Comerç també s’hi faran tastos

Cada novembre, la Rambla acull la Gran Festa del Vi, que enguany coincideix com en altres ocasions amb l'Igualada Slow Shopping i les botigues del Rec. La jornada tindrà també concerts i les degustacions de gurmets.

La Rambla Sant Isidre s'engalanarà el proper dissabte 11 per la Gran Festa del Vi. La sisena edició del format que promou omplirà d'activitat la part central de l'artèria igualaina de de 12 del migdia a 11 de la nit. Una oportunitat per fer un tast dels millors de vins de proximitat i d'altres productes gastronòmics i de la comarca com a protagonistes. En total, seran 16 cellers que formaran part d'aquest sisè certamen de la Gran Festa del Vi d'Igualada: Can Feixes-Huguet, Can Vich, Duran y Galan, Bohigas, El Cep, Muscàndia, Mas Codina, Urpina i Muntanyola d'Ampans, Bodegues Puiggròs, Parés Baltà, Celler Can Casals, Cellers Torroné, Rendé Masdéu, Casa Berger, Entrebosc i Caves Jaume Llopart.

 

Els cellers es complementaran amb els gurmets. Fins al moment, estaran a la Rambla Xarcuteria Ibáñez, Pastisseria Targarona, Làctics La Tossa, Peixos Dueñas, De Bona Pasta, 4Rodes Food i Fidel Serra. A les degustacions, aquest any s'hi suma el Tast'l Comerç, una proposta de dinamització comercial on diferents cellers oferiran tastos de vins dins de comerços d'Igualada Comerç. Es tracta d'una acció que pretén apropar al consumidor a les botigues, i familiaritzar-lo mentre degusta un dels vins participants de La Gran Festa del Vi. Entre d'altres que es confirmaran més endavant, l'òptica Vallsòptics oferirà degustacions del celler Duran Galan, Modes Llucià i D'Arau del Bodegues Puiggros, la Llibreria Aqualata del celler Can Vich i l'Asfalt del celler El Cep. Pròximament s'anunciaran la resta de comerços i els horaris de les degustacions.

 

Com en altres edicions, el certamen comptarà amb actuacions musicals. A les 7 hores tindrà lloc un concert de jazz, i a les 9 hores l'actuació del grup igualadí JoKB, que oferirà un espectacle en format acústic i íntim. Com en altres edicions, la festa coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és Igualada Slow Shopping, on els establiments d'Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant quatre dies que durarà aquesta promoció. I també el Rec.016, amb un centenar de botigues obertes a la zona del barri adober d'Igualada.