Subvenció a la transformació digital. Dijous 18 d'octubre finalitza el plaç de solicitud

El 25 de juliol la Generalitat de Catalunya va fer públiques les bases de les noves subvencions a la transformació digital dels comerços, per a les quals s’obrirà convocatòria el 18 de setembre de 2017.

La mateixa Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya que atorga les subvencions, fa palès que és imprescindible que les empreses continuïn avançant en el camí cap a la transformació digital, com a estratègia ineludible per adaptar-se a uns hàbits de vida cada dia més marcats per la tecnologia mòbil i la realitat omnicanal.

PIMEC ha manifestat i engegat diverses accions al llarg de l’any per donar suport a la transformació digital de les micro, petites i mitjanes empreses de Catalunya i els autònoms, i per això us ajuden i acompanyen en el procés de sol·licitud i desenvolupament del projecte de digitalització.

Seran subvencionables els projectes que millorin el grau tecnològic de l’empresa en els següents àmbits:

Àmbit 1: Presència a internet: crear una pàgina web presencial amb l’objectiu de donar a conèixer l’empresa i els seus productes o serveis a la xarxa.

Àmbit 2: Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials.

Àmbit 3: Comerç electrònic: crear la botiga online a partir d’un establiment físic.

Àmbit 4: Màrqueting digital: promocionar i comunicar a nivell online amb l’objectiu d’incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca...

Àmbit 5: Digitalització de l’establiment a peu de carrer: dotar a l’establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu*.

Les subvencions són fins al 50% de l’import del projecte, i amb un màxim de 6.000€.

Suma’t a la transformació digital amb PIMEC , la FIHR, i el teu Gremi. No perdis aquesta oportunitat de subvenció!

 
Realització servei: 

PIMEC s'adapta a les teves necessitats, oferint-te diferents possibilitats perquè puguis utilitzar el servei comodament.

Seu
Delegacions
Consultes telefòniques
 
Consulta direcatment al Gremi!